"Гриша Ганчев беше прав": Легенда на ЦСКА се върна към думи на бизнесмена на "Армията"


"Гриша Ганчев беше прав": Легенда на ЦСКА се върна към думи на бизнесмена на "Армията"
Снимка: Lap.bg

9 0

Петър Витанов - Патрика, който бе част от един от най-легендарните отбори на ЦСКА, даде интересно интервю. Витанов бе част от "армейците" в края на 80-те и началото на 90-те години, когато тимът стигна 1/2-финал на КНК и доминираше по родните терени (а през сезон 1988-89 спечели 4 трофея).

Витанов сподели, че този ЦСКА има нужда от време, като се върна и към думи на Гриша Ганчев от престоя му на "Армията", когато заяви, че в "Борисовата градина змиите излизат бързо" (всъщност Георги Василев - Гочето първи казва това).

"Това ръководство на ЦСКА има нужда от време"

Още: ВИДЕО: Техника като Марадона, снаряд като на Роналдо: ЦСКА удари "джакпота" с новия си звяр

"Категоричен съм (бел. ред. че това ръководство на "червените" заслужава доверие). Нали не очаквате, че една къща може да се построи за един месец. За да бъде здрав покривът, трябва да има здрави основи. В ЦСКА няма вълшебна пръчка, но има много ентусиазъм, професионализъм и отдаденост. Напоследък долавям едно пораждащо се недоволство и вече започвам да се убеждавам в думите на Гриша Ганчев, че в Борисовата градина змиите излизат бързо.

Нали доскоро се обвиняваха предишните собственици, че не били цесекари, че довели хора, които не са свързани с клуба. Ето, сега имаме двама интелигентни и можещи директори, които са потомствени армейци. Техните фамилии са записали имената си със златни букви в историята на клуба. На тях изключително много им помага и Лъчо Танев, който е корифей в своята област. Аз вярвам, че те ще успеят и че са на прав път, но трябва време.

Харесва ми това, което казаха Филип Филипов и Стоян Орманджиев, а именно, че те ще задават пътя. Когато дойде треньор, те ще му казват по какъв начин да играе ЦСКА, а не той да решава. В този клуб ДНК-то казва, че трябва да се играе доминиращо и нападателно" - сподели той за "Тема спорт".

Изненада: "Най-големият слабак" в този отбор на ЦСКА пак тренира с първия тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички