Гузен заради пари шеф в ЦСКА се покри от отбора


Гузен заради пари шеф в ЦСКА се покри от отбора

1594 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров отложи заминаването си при отбора в Анталия. Причината е неплатени заплати за месец декември.

До 25 януари футболистите на Стойчо Младенов трябваше да са получили възнагражденията си за последния месец от миналата година. Това не се случи и отново се заформя недоволство срещу шефовете.

В случай че Александър Тодоров бе заминал, той трябваше да даде обяснение пред отбора защо за пореден път парите закъсняват, пише "Меридиан Мач".

На "Армията" имат горчив опит с избягали състезатели заради забавени заплати и сега Стойчо Младенов и помощниците му отново ще трябва да треперят. Преди половин година избягаха Джаксън Менди и Омар Косоко, а в началото на януари това направи и Антон Карачанаков.

Интересът от чужбина към звездите на ЦСКА Серджиу Буш и Тони Силва е сериозен. Главният акционер Александър Томов се надява да закърпи бюджета с тяхната продажба. Не е изключено обаче, ако се проточи плащането, този път да има нови напуснали.

Алчни мениджъри следят ситуацията в ЦСКА отблизо. Куп други недоброжелатели, чакащи финансови облаги, също са готови да подлеят вода на амбициите на "червените", пише още изданието.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички