"Има оферта, ще кажа всичко скоро": Марио Балотели проговори - иска ли в ЦСКА?


"Има оферта, ще кажа всичко скоро": Марио Балотели проговори - иска ли в ЦСКА?
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и Getty Images

971 0

В България гръмна новината, че ЦСКА преговаря с Марио Балотели. 34-годишният атакуващ футболист за последно игра в южната ни съседка Турция, но въпреки това има съвсем различни предпочитания за нов тим.

Може ли Марио Балотели да се озове в ЦСКА?

Италианецът призна, че има много оферти към него, но изрично подчерта, че иска да играе в Италия, което значително намалява шансовете на "армейците" - поне ако Балотели е искан на Ботуша. Така, логично, ЦСКА далеч не е първи избор за Марио, но изказванията и на него, и на агента му, далеч не изключват подобен ход.

"Забелязах, че напоследък има много интерес към мен. Трудя се здраво, тренирам, готов съм да играя. Скоро ще говоря и ще кажа всичко. За мен най-важното е да тренирам и да съм спокоен. Имам няколко оферти и ще видя най-добрия проект за мен" - призна той.

Неговият агент Енцо Райола пък сподели: "Той би искал да остане в Италия. Има много интерес към него и извън Европа, но се надява да бъде у дома си. Имаше разговори с някои клубове, но изчакваме. Палермо? Не е проблем нивото на отбора, имаме нужда от правилния проект за Марио" - призна той пред Tuttosport.

Вижте и как тръгна информацията, че ЦСКА преговаря с Марио Балотели.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички