Иво Котев: Тасков спести червен картон на Кайсара


Иво Котев: Тасков спести червен картон на Кайсара

3959 0

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев възнегодува срещу съдията на мача с Лудогорец (1:1) Таско Тасков, затова че е спестил втори червен картон на разградчани. Според него Жуниор Кайсара е трябвало да бъде изгонен, затова че изрита падналия на тревата Антон Карачананков е 30-ата минута на мача. Тасков показа на бразилеца жълт картон в ситуацията.

"Ако видите паднал човек на тротоара, сигурно ще ви вкарат в затвора, ако го ритнете. Това ако не е втори черен картон за Лудогорец, какво да е? Вече стана нарицателно, че ревем, няма да ревем. Като има червен картон, ще изгониш!", коментира разпалено Котев след мача.

Той е на мнение, че ЦСКА е бил отборът, който е заслужавал победата.

"Смятам, че заслужавахме победата, при всички положения смятам, че играхме по-добре. Точките са си точки, 5, 8, 3. Независимо от всички ситуации, които съпътстваха мача, особено преди това, момчетата играха мъжки. Това е най-малкото, което нашите фенове заслужават - равенството", категоричен бе Котев и допълни:

"Само феновете на ЦСКА могат да направят това нещо в България. "Армията" от толкова години не сме я виждали толкова пълна, жалко, че не успяхме да им подарим победа".

Членът на УС на ЦСКА отличи изявите в дербито на резервата Луис Соарес-Платини.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Включването му беше уникално, той направи много силно включване, изключително раздвижи нашата атака по крилата, много настоятелно търсеше попадение. Срещу него е имало нарушение за дузпа, доколкото чух и видях, но нека видим повторения. Ако не беше обиколил половината свят, щеше да е много по-свеж и полезен за отбора", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички