"Излъга ме за...": Александър Томов разкости Гриша Ганчев и времето му в ЦСКА


"Излъга ме за...": Александър Томов разкости Гриша Ганчев и времето му в ЦСКА
Снимка: Lap.bg / BGNES, Колаж: SportLive

7057 0

Бившият собственик и президент на ЦСКА - Александър Томов, даде интервю за изданието "Мач Телеграф", в което говори както за "червения" тим, така и за управлението на Гриша Ганчев, като бе брутално честен и го разкритикува. 

Томов разкритикува Ганчев и ЦСКА

"Той се отнесе към мен отвратително, излъга ме за много неща. Той има два огромни гряха към ЦСКА. Позволи си да прати ЦСКА във „В“ група и да подмени старото истинско ЦСКА с ново. И в основата на това стоят задкулисни политически политически истории и много пари. Той получи ЦСКА без да плаща сериозна сума. Когато ние придобихме ЦСКА с Прамод Митал, ние платихме 15 милиона евро. И това е истинската цена на този клуб. На Левски е подобна цената. Аз разбирам от устойностяване, тъй като съм професор по иконимика. След което той стигна до някъде, но толкова години нямаме шампионска титла", каза Александър Томов по адрес на Гриша Ганчев.

Томов разкритикува Ганчев

"И това срива доверието. Защото не може да бъдеш всяка година шампион, не може да се бориш всяка година. И трябва да го правиш, защото си в ЦСКА Иначе, сега в момента не са ми предлагали. Господин Папазки, по моя информация, този му бизнес, който развива вече 20 години, е бял бизнес. Той разполага със средства, но всичко е въпрос на умение, на стратегия, въпрос на управленски подход. И очакванията на феновете са големи. Защото те видяха, че Ганчев не води до резултати. И те също бяха разтревожени. Сега разбира се, не прави чест на който и да е собственик. не само за Ганчев, в навечерието на битка за шампионската, да си изсулиш, буквално. Футболът, разбира се, е пари", добави още той.

Още: "Гриша Ганчев беше прав": Легенда на ЦСКА се върна към думи на бизнесмена на "Армията"

СНИМКА на Гриша Ганчев е най-споделяната след резила на Лудогорец

ВИДЕО: Гриша Ганчев показа как Новиков дере гърло за ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички