"Явно трябва повече капацитет": Шопов се ядоса, а след това озадачи за бъдещето си в ЦСКА


"Явно трябва повече капацитет": Шопов се ядоса, а след това озадачи за бъдещето си в ЦСКА
Снимка: Lap.bg

752 0

Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов се отличи с доста силен двубой при успеха с 2:0 над Ботев Враца. След срещата той отказа да коментира бъдещето си, като заяви, че не иска да разсейва отбора и че ще стане ясно след няколко мача.

"Няма лесни мачове, но за всеки мач се подготвяме на 100% и е радостно, че днес победихме. Опитвахме още от първата минута на мача да вкараме гол. Изпуснахме положения, преди да отбележим. Радостно е, че до края на първото полувреме вкарахме - със сигурност, когато се оттеглиш с гол аванс на почивката, е добре. Да, три мача не успяхме да победим - това е футбол, има го в този спорт. Пак казвам, радвам се, че днес победихме и вярвам, че тази победа ще ни даде тласък за следващите мачове, които са много важни.

Аз лично смея да твърдя, че в ЦСКА винаги има напрежение, нормално е това нещо. Щом сме тук, трябва да бъдем готови да носим на това напрежение, да поемаме отговорност на терена. Всеки трябва да има самочувствие, независимо какво се случва - да излизаме на терена и да побеждаваме.

Станислав Шопов коментира бъдещето си - свързано ли е с ЦСКА?

За да се уточня, защото може би трябва повече капацитет, за да се разберат моите думи - когато казах, че се наслаждавам - това означава, че се наслаждавам на моменти и на тренировки. Мисля за настоящето и за всеки следващ мач. Наслаждавам се на момента, сега ще се насладя на тази победа. А от утре отново започваме здрава работа. Има, мисля, че пет-шест мача до края на полусезон. Не искам да разсейвам отбора с моето бъдеще и времето ще си покаже какво ще се случи" - сподели той пред "Диема спорт".

Вижте повече за победата на ЦСКА над Ботев Враца (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички