Кукоч готов за мача с Локо (Пд), Василев наказан


Кукоч готов за мача с Локо (Пд), Василев наказан
Снимка: Иван Йочев

1082 0

Хърватинът Тончи Кукоч ще се върне в игра за ЦСКА през тази седмица. Бекът обяви в социалната мрежа "Фейсбук", че е напълно възстановен от травмата и ще се появи на терена срещу Локо (Пд). ЦСКА посреща "смьрфовете" на "Армията" в събота от 16:00 часа.

Кукоч страдаше от разкъсване на бедрения мускул, като първоначално бе възстановен, но преди седмица контузията му се възобнови, пише "Тема Спорт". По тази причина той пропусна двубоя с Марек. Вчера сутринта Кукоч е преминал контролен преглед, който е показал, че неговото състояние е достатъчно добро, за да заиграе отново. Хърватинът почти сигурно ще бъде титуляр в събота, като ще замени в състава Венцислав Василев. Бившият футболист на Миньор (Пк) си изкара пети жълт картон през сезона срещу Марек и ще бъде наказан за една среща. Василев бе използван именно в лявата зона на защитата в отсъствието на Кукоч, а срещу дупничани бе най-добрият за ЦСКА със стабилни изяви и в двете фази. Срещу Локо (Пд) отдясно на отбраната пък титуляр отново ще бъде Апостол Попов. "Армейците" подновяват тренировки днес, като ще проведат две занимания - сутрешно и следобедно.

На първото участие няма да вземат игралите срещу Марек, но на второто ще присъстват всички футболисти. До края на седмицата отборът ще тренира по веднъж на ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички