Легенда на ЦСКА съсипа от критики Гриша Ганчев: Обвини го за Литекс - Етрополе


Легенда на ЦСКА съсипа от критики Гриша Ганчев: Обвини го за Литекс - Етрополе
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7214 0

Легендата на ЦСКА Георги Илиев се изказа изключително критично по адрес на бившия собственик на "армейците" Гриша Ганчев. Според Майкъла той е изгонил легендите от стадиона, като освен това го засипа и с други сериозни обвинения.

Майкъла разкритикува Гриша Ганчев

"Изгониха всички легенди на ЦСКА от стадиона. Колко пъти идваше Стоичков, Стойчо Младенов, Бербатов, Стилиян, Мартин, Емо Костадинов. Всичките ги изгониха от стадиона. Защо? Защото били фактори. Ами фактори са, те са историята. Защото ЦСКА 10 години не бяха плащали данъци - 11 милиона лева натрупаха. Съборихме и стадиона. Феновете на Левски така се радват в момента. Като ме видят, казват: „Биха ви 8:0 Литекс, преминуваха отбора на Ловеч, съсипаха стадиона”.

Отгоре на всичко той подари 50 декара на държавата, които никой не ги искаше. Децата ни обикалят по селата в момента. Мога да ви пусна един запис от „Армията“. Гриша Ганчев става президент, всичките фенове са там. Всички бивши футболисти са там. Даже седят в ложата. И Гриша Ганчев обяснява три неща - искате стария отбор, който играе във „В“ група, или искате нов отбор, преименуван на чисто да почне. И всичките ръкопляскат, бурни аплодисменти, искат ЦСКА да се преименува. Етрополе да се казва ЦСКА, да вземе лиценза на Литекс, а Литекс да вземе на Етрополе. Което никога не можеше да стане в нормална държава.

И тогава вкараха Горна Оряховица и Нефтохимик, да не е ЦСКА само. Нито един фен не реагира. След това Гриша Ганчев подарява 50 декара. Те не са негови. Те са на ЦСКА. Те са в ПУП на ЦСКА. Никой не ги иска. Ние ги даряваме. И трите терена за децата изчезват" - сподели Илиев пред "Мач телеграф".

Междувременно ЦСКА получи лоша новина след трансфера на Лиъм Купър.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички