Легенда на Лийдс, блестяла срещу Манчестър Юнайтед, е пред трансфер в ЦСКА


Легенда на Лийдс, блестяла срещу Манчестър Юнайтед, е пред трансфер в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1919 0

Централният защитник Лиъм Купър е започнал преговори с ЦСКА за евентуално присъединяване към "червените" като свободен агент, след като се раздели с английския клуб Лийдс, съобщава "Football Insider". 33-годишният бранител напусна "Еланд Роуд" в края на юни, когато договорът му изтече, и оттогава търси нов отбор.

ЦСКА взима легенда на Лийдс?

Още: Легенда на ЦСКА категорична - писал история с Лудогорец ще оправи клуба

Купър е водил преговори с Хъл Сити преди края на трансферния прозорец в Англия, но сделката не се е осъществила. Понеже трансферният прозорец в България затвори на 2 септември, ЦСКА може да привлича само свободни агенти, а Купър е точно такъв.

Лиъм Купър акостира в ЦСКА?

Защитникът никога не е играл извън Англия. Той прекара 10 години с Лийдс, където записа 284 мача за клуба от Западен Йоркшир. Купър има значителен опит както във Висшата лига, така и в Чемпиъншип, с общо 407 мача в кариерата си, в които е отбелязал 19 гола и е направил девет асистенции. Най-известното му попадение е това срещу Манчестър Юнайтед през сезон 2020/21, когато се разписва с глава при поражението с 2:6 от "дяволите".

ЦСКА вече се подсили с двама защитници – Лумбард Делова и Мика Пинто. Въпреки това, "червените" имат сериозни проблеми в шампионата, като спечелиха само един от първите си шест мача в Първа лига и допуснаха девет гола. Купър може да помогне за укрепването на отбраната, коментира британското издание.

Страшна драма: Брутална причина проваля 100% сигурен трансфер в ЦСКА?

Обявил Левски за най-великия отбор завърши срещу ЦСКА II със съмнение за комоцио

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички