"Легенда": Скъсаха от хвалби "най-силния треньор на ЦСКА при Гриша Ганчев"


"Легенда": Скъсаха от хвалби "най-силния треньор на ЦСКА при Гриша Ганчев"
Снимка: Lap.bg

1968 0

По време на Гриша Ганчев в ЦСКА безспорно най-болезнено загубената титла от Лудогорец бе, когато тимът бе лидер преди мачовете с ЦСКА 1948 и с Левски, но Иван Турицов пропусна прословутата дузпа. Тогава начело бе Саша Илич, като именно той се доближи най-много до прекъсването на хегемонията на "орлите", докато Ганчев бе на "Армията"!

"Саша Илич ще бъде топ треньор"

След слаб старт на следващата кампания обаче Илич не получи никакъв шанс да се поправи и веднага бе уволнен. След това смени няколко отбора, а сега бе уволнен и от Пари Нижни Новгород. Тази раздяла бе коментирана от халфа на ЦСКА Москва Саша Зделар, който е бивш съотборник на Илич в Партизан Белград (през сезон 2018-19).

"За мен Илич винаги ще бъде легенда, капитан. Жалко, че напусна Пари. Но това е клубно решение, което не можем да обсъждаме. Вярвам, че Илич скоро ще има нов отбор. Жалко е, че има един сърбин по-малко в РПЛ. Но вярвам, че Илич ще стане топ треньор в бъдеще" - сподели той пред SE.

Сърбинът пое Пари НН през май 2024 г. Договорът на 46-годишния специалист с клуба от Нижни Новгород бе до края на юни 2025 г. Според Legalbet новият старши треньор на клуба ще стане Виктор Гончаренко. Пари е на 11-то място в класирането на първенството на Русия с 11 точки. В Пари НН Саша Илич получи доста по-малък шанс, отколкото в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички