Легендарен капитан на ЦСКА даде съвет на Томаш и назова голямата грешка срещу Левски


Легендарен капитан на ЦСКА даде съвет на Томаш и назова голямата грешка срещу Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1345 0

Бившият треньор на ЦСКА и Ботев Враца, както и легендарен капитан на "червените" - Тодор Янчев, сподели пред пред колегите от "Мач Телеграф" своите очаквания за предстоящия мач между двата отбора в четвъртък (24 октомври).

Думите на Тодор Янчев

Още: Александър Томаш назова тъжната истина за ЦСКА, даде и простата формула за излизане от "дъното"

Той също така обсъди загубата на ЦСКА от Левски с минималното 0:1 в събота (19 октомври), като изрази мнение, че "сините" са показали по-голямо единство, което им е помогнало да започнат двубоя по-добре.

"Очаквам победа за ЦСКА в този двубой. "Червените" нямат друг избор. Ножът е опрял до кокала и във всеки един мач оттук нататък трябва да побеждават. Само така се излиза от това моментно състояние , което не е никак приятно. ЦСКА разполага с добър отбор, но липсват резултатите. Мисля, че играчите ще бъдат достатъчно мотивирани да вземат трите точки", сподели Янчев.

Янчев имаше какво да каже на Томаш

"Трябва да покажат агресия. Самите играчи също осъзнават , че качествата, които имат не отговарят на мястото им в класирането . От тук нататък ще са им нужни само успехи. Един треньор го пазят резултатите. Те са в основата на неговата работа. На Александър Томаш и екупа му им трябват само победи от този момент нататък. Само така ще получат нужното време за да надграждат и да работят спокойно".

"Важна е победата в дербито. Може би и смените, които направиха не успяха да се включат по най-добрия начин. Отделно при попадението на Левски при статичното положение играчите на ЦСКА не успяха да реагират по добър начин . Макун беше изпуснат на първа греда. Това са мачове, в които моментната форма е без абсолютно никакво значение", добави още специалистът.

Шефът на ПФЛ скочи на БФС: Какво даде за Левски - ЦСКА, за да ги рекетира с глобите?!

В историята на УЕФА: Новият ас на ЦСКА блести ярко до световни имена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички