Матиас Фаетон посочи виновника за слабия старт на ЦСКА и си пожела едно нещо


Матиас Фаетон посочи виновника за слабия старт на ЦСКА и си пожела едно нещо
Снимка: FB/CSKA

4681 0

Нападателят на ЦСКА – Матиас Фаетон, застана пред медиите преди откритата за тях тренировка на "червените". Той бе категоричен, че играчите трябва да поемат отговорността за миникризата, в която клубът се намира, но е оптимист, че всичко може да се нареди в близкото бъдеще.

Още: ЦСКА излага нежелания Матиас Фаетон пред медиите

Какво каза нападателят на ЦСКА?

"Атмосферата е добра и имаме добри футболисти. Поемаме отговорност за това, което се случи дотук. Гледаме напред и вярвам, че може да се подобрим", започна Фаетон.

"Имаме нов треньор с нови идеи. За мен важното е отборът да се представя добре, нямам търпение да играем мачове. Искахме да играем срещу ЦСКА 1948, тъй като това е важен мач за нас и феновете. Не е хубаво за никой да няма мач. В крайна сметка решението не е наше и чакаме с нетърпение да го насрочат наново".

"Ние си поемаме отговорността и ще дадем всичко от себе си. Като футболист мога да кажа, че не е наша работа да взимаме решенията за кризата. Двамата последни са французи и се сприятелихме. Личи в тренировките, че са добри играчи и знаят какво правят. Ако имат добра атмосфера в атака, смятам, че ще бъде много добре за тях".

"Чувствам се добре в ЦСКА и искам да играя повече. Надявам се този сезон да е по-добър за мен от предния. Семейството ми се чувства добре и се чувствам отлично в града", завърши нападателят.

Още: Боливийският защитник, когото чакат в ЦСКА, ще е под наем - колко ще струва на клуба?

Още: Уж сигурен за ЦСКА: Прави фурор по терените

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички