Най-близкият му: Лиъм Купър изненада - на кой играч ще разчита, за да се утвърди в ЦСКА


Най-близкият му: Лиъм Купър изненада - на кой играч ще разчита, за да се утвърди в ЦСКА
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА

6959 0

Трансферът на Лиъм Купър в ЦСКА бе приет с голям ентусиазъм от феновете, а и от всички в "армейския" клуб. Неговата аклиматизация обаче ще бъде най-важна на първо време, предвид огромната промяна за легендата на Лийдс.

За това важна роля ще имат и неговите съотборници. В първото си интервю за "червените" обаче той призна, че в следващите месеци най-много ще разчита, за да свикне с обстановката по-бързо, на... Илия Груев.

Въпреки че българският национал е далеч от ЦСКА, Купър чувства, че именно Груев ще му помага най-много в следващите месеци. Ето какво точно сподели централният бранител:

Лиъм Купър ще чака най-много помощ в първите месеци в ЦСКА от... Илия Груев

"Илия е страхотен човек. Харесах го от минутата, в която дойде в Лийдс. Има страхотно семейство и е много здраво стъпил на земята, лесно се общува с него. Помогнах му много да се установи в Лийдс, защото за него това беше различен опит от България и Германия. Много се разбирахме и той беше един от първите хора, с които говорих, когато чух за интереса от ЦСКА. Той се изказа ласкаво за клуба, за града, за феновете и направи решението ми много по-лесно.

Сигурен съм, че сега ще ми помогне и да се установя тук. Не знам дали ще е с това къде да живея, може би с предложение за някой хубав ресторант – такива неща. Ще се осланям на него в следващите няколко месеца" - сподели Купър. А кой спряган за шеф в ЦСКА е уредил трансфера на Лиъм Купър?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички