"Най-силният треньор на ЦСКА при Гриша Ганчев" обяви: Бих взел Мбапе, а и Родри


"Най-силният треньор на ЦСКА при Гриша Ганчев" обяви: Бих взел Мбапе, а и Родри
Снимка: LAP.BG/ Ilian Telkedjiev

3141 0

В периода на Гриша Ганчев в ЦСКА отборът бе най-близо до титлата през сезон 2022/23. Тогава "армейците" бяха водени от Саша Илич и изпуснаха титлата в самия край на кампанията по изключително драматичен начин.

Въпреки че тимът не блестеше с много атрактивна игра във всеки мач, печелеше точки и заради това според мнозина сърбинът трябваше да получи повече шанс от Ганчеви. След това Илич мина през гръцкия Атромитос, а сега е в руския Пари Нижни Новгород.

Саша Илич би искал Килиан Мбапе и Родри

Сега Илич даде любопитно интервю пред "Спорт Експрес", в което бе запитан кой един футболист би взел от Европейското първенство по футбол 2024, ако можеше. Сърбинът избра дефанзивния халф на Испания Родри, но и звездата на Франция Килиан Мбапе.

"Бих избрал Родри. Трудно ми е да избера само един футболист, има много на брой изключително талантливи играчи. Родри обаче наистина ме впечатли. Само че бих взел и Мбапе" - каза той. Освен това изрази надежда неговата Сърбия да победи Дания и да стигне до елиминационната фаза. Ето и кои са всички отбори, класирали се на 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол 2024.

Саша Илич посочи любимците си от Евро 2024

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички