Наказаният заради ЦСКА Хюсеинович: Шокиран съм!


Наказаният заради ЦСКА Хюсеинович: Шокиран съм!
Снимка: www.mignews.info

1252 0

Наказаният за 4 месеца без футбол от УЕФА заради ЦСКА Саид Хюсеинович сподели, че е шокиран от решението на Дисциплинарната комисия.

Както е известно, причина за спирането на правата му стана предварителният договор, подписан с "червените" през декември 2012 г. Той обаче не спази уговорката си и парафира за 5 години с Динамо (Загреб).

"Това, което се говори в България, се разминава с истината. Когато от ЦСКА ме потърсиха и се разбрахме да отида, ги информирах, че трябва да се плати обезщетение на Сараево. Подписах предварителен контракт, а те имаха определена дата да се разплатят с бившия ми клуб. Това обаче не се случи. ЦСКА нямаше никакво намерение да плаща на Сараево и затова аз не можах да отида при тях, защото имах действащ договор. В това време се появи предложение от Динамо, който бързо се разбра с клуба ми и още по-бързо бях в Загреб. Тогава не предполагах, че може да има някакъв проблем с българите. Повтарям, в договора ясно пишеше, че ЦСКА първо трябва да се разплати", каза Хюсеинович пред "Index".

"Много ми е тежко и съм шокиран от това, което се случва", завърши играчът, който вкара два гола на "Левски" във втория предварителен кръг на Лига Европа с екипа на Сараево през сезон 2012/13.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички