"Нещата от доста време се подготвяха" - Милен Радуканов очаквал напускането на Гриша Ганчев


"Нещата от доста време се подготвяха" - Милен Радуканов очаквал напускането на Гриша Ганчев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

397 0

Бившият играч и треньор на ЦСКА Милен Радуканов коментира промените при "червените", като заяви, че не е изненадан от решението Гриша Ганчев да се оттегли от клуба. Той се надява, че с новото ръководство се задават повече добри дни.

"С оглед на това, което се случва, честно казано не бях особено изненадан, че Ганчеви си тръгват от ЦСКА. Влязоха нови хора и фондация. От там идваха пари и явно нещата от доста време се подготвяха. Не съм изненадан, че са взели това решение", заяви той пред "Мач телеграф".

Има няколко важни неща, които трябва да се направят в ЦСКА

Още: След безпрецедентна серия без роден играч: ЦСКА излиза с трима българи срещу Лудогорец

Милен Радуканов не вярва на играчите в ЦСКА и в техните способности

Най-важното в този момент е да се даде рестарт и да започне едно ново начало. Да се изгради стадионът и школата. Оттам нататък постепенно да се изгради и отбор, който след една или две години да е готов и да има стил. Така ще може да се бори с Лудогорец за титлата и за пробиви в европейските клубни турнири. За мен не трябва да се форсират нещата. Не бива да се очакват чудеса сега. По-важно е да има ясен план и да се структурира клубът. Трябва да има здрави основи. Тогава ще започне да се гради и нов отбор, защото половината играчи от тези, които са там нямат място в ЦСКА. Може много хора да ги заболи, но това е истината. Винаги съм бил искрен. Надявам се и вярвам, че с новите собственици ще се получат нещата. Дано с правилни решения и съвети да се изгради тази основа на която да стъпят", категоричен бе той.

Според него "червените" трудно ще успеят да победят Лудогорец в днешния им двубой. Не мога да кажа дали Стамен Белчев трябва да бъде оставен начело на ЦСКА и след края на сезона. Има си хора, които решават тези неща. Ще има ново ръководство и хора, които да преценят. Предполагам, че те ще вземат точните решения. Най-вероятно като стане ясно каква е визията на новите хора в клуба ще стане ясно кой ще е начело на тима", завърши той. А начело на Лудогорец: Дерменджиев е перфектен срещу ЦСКА - със смазваща голова разлика у дома.

Още: Лудогорец - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме шампионския спор от Първа лига?

Алекс Колев се амбицира след боя над Локо (Пд): Отиваме и мачкаме ЦСКА!

Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Алекс Колев еднолично оглави класацията

Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Крумовград разклати Локо (Пд) за четвъртото място

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички