Николич: Ще дадем 200% от себе си за титлата и Шампионска лига


Николич: Ще дадем 200% от себе си за титлата и Шампионска лига

262 0

Новото попълнение на ЦСКА Стефан Николич дебютира вече за новия си тим по време на лагера в Анталия, като след последния двубой срещу Металист нападателят коментира идването си на "Българска армия" и първите си впечатления от "червените". 

"Първите ми впечатления са много добри и се радвам да бъда в ЦСКА. През втория полусезон ще ни бъде трудно, но аз съм тук, за да стана шампион. Знам как се играе под напрежение, защото спечелих титлата със Стяуа. Всеки играч иска да е на върха. Това също е причина да избера ЦСКА", сподели Николич пред клубната телевизия. 

Още през лятото той е бил пред трансфер при 31-кратните шампиони, но е чакал оферта от Швейцария и преговорите са пропаднали. За идването му в клуба пък е помогнал Валентин Илиев.

"Получих оферта още през миналото лято, но преговорите се провалиха. Причината за това е, че чаках предложение и от Швейцария. В крайна сметка се свързах с Валентин Илиев и му казах да говори с треньорите и ето ме тук".

Мисля, че направих добър избор, като дойдох в този голям клуб. Знам, че феновете подкрепят силно отбора. За мен ще бъде удоволствие да играя за ЦСКА и се надявам да постигнем добри резултати.

Единственото нещо, което мога да обещая на феновете, е, че ще дадем 200% от себе си, за да спечелим титлата и дори да влезем в груповата фаза на Шампионската лига. Това е нашата цел, нашето мото", сподели още Николич.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички