Новият в ЦСКА Де Нойер е гонен от клуб за качени килограми и % мазнини


Новият в ЦСКА Де Нойер е гонен от клуб за качени килограми и % мазнини
Снимка: CSKA.bg

3641 0

Новият футболист на ЦСКА Брадли де Нойер има неприятен спомен от кариерата си в Нидерландия. Преди 5 години левият бек е освободен от тогавашния си клуб ФК Дордрехт заради висок процент мазнини след ваканцията си.

Това се случва през август, когато треньор на нидерландеца е баща му Жерар де Нойер. Въпреки този факт клубът не прощава на 19-годишния тогава футболист факта, че се е върнал след лятната почивка с качени килограми и процент мазнини в тялото.

Младокът тогава отговаря на претенциите на клуба със снимка в Instagram, на която се вижда, че коремът му е в плочки и с която явно намеква, че не е в лоша спортна форма. По-късно Де Нойер изтрива снимката, а от клуба съобщават, че са се разделили с него по взаимно съгласие.

Не е ясно как треньорът на ЦСКА Саша Илич гледа на подобни провинения, но Брадли трябва да внимава, за да не започне престоят му в българския тим с фалстарт. А ето кой е уредил Де Нойер за ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички