Официално: Отложиха първия мач на ЦСКА във "В" група


Официално: Отложиха първия мач на ЦСКА във "В" група
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1436 0

Мачът от 1-ия кръг на Югозападната "В" група ЦСКА - Струмска слава беше отложен. Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС констатира, че не е компетентна да вземе решение по казуса с картотеките на футболистите от ФК ЦСКА АД и прехвърли случая на Правната комисия. Чака се нейното решение.

Ето и цялото становище:

След като разгледа писмо от 07.08.2015 г. на ФК “ЦСКА” АД, с което се иска регистрацията на състезателите във “В” АФГ да бъде извършена от името на ФК “ЦСКА” АД като дъщерно дружество на ПФК “ЦСКА” АД, и представени допълнително нови документи в същия смисъл, Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на Българския футболен съюз констатира, че не е компетентна да вземе решение по казуса. Документите ще бъдат представени на Правната комисия при БФС, чието заседание ще бъде насрочено следващата седмица, за становище по законосъобразността на участието на ФК “ЦСКА” АД в първенството на Югозападната “В” ФГ с оглед нормативната уредба на БФС, правилника за картотекиране и разпоредбите на ФИФА и УЕФА.

Предвид горното, и с оглед правомерното провеждане на първенството в тази група, СТК при ЗС на БФС реши:

Отлага срещата от 1-ия кръг на Югозападната “В” АФГ между отборите на ПФК “ЦСКА” АД и ФК “Струмска слава” (Радомир) до постановяване на решението на Правната комисия на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички