Окончателно: "Сигурният пръв нов трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" пропадна


Окончателно: "Сигурният пръв нов трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" пропадна
Снимка: Lap.bg

16670 0

Оказва се, че ЦСКА няма да привлече един от футболистите, за когото уж беше най-сигурно, че ще акостира при "армейците". Това бе и първият играч, за когото започнаха засилени спекулации след официалното съобщение, че Гриша Ганчев вече няма да е част от клуба.

Аласана Мане вече категорично не е опция за ЦСКА?

Става въпрос за Аласана Мане, като колегите от "Тема спорт" са категорични, че "червените" са се отказали окончателно от гамбиеца. А причината за това е, че в клуба вярват, че могат да привлекат по-добър футболист на тази позиция и искат да разполагат с повече качество.

Още: След като приключи с ЦСКА: Няма път назад за Стамен Белчев - "червен" любимец го замества?

Спекулациите за Мане дори бяха потвърдени от неговия сънародник - журналиста Фодай Мане, който нашумя и у нас, тъй като през миналото лято бе първият, който оповести, че ЦСКА ще привлече левия краен бранител Сейни Санянг.

Аласана Мане няма да играе в ЦСКА

Аласана, който е бивш играч на Етър, наистина е бил предлаган на "червените". Той е представляван от Георги Танев - сина на Лъчезар Танев. За втория се счита, че работи активно при "армейците" зад кадър и помага за сделките, въпреки че няма да бъде официално представян в клуба.

Лъчезар Танев е близък със собственика на ЦСКА. Любопитното е, че бивш футболист, когото е представял - Михаил Александров, вече бе официално обявен от "червените". В ЦСКА пък започват тежки разговори за раздяла с лидер на отбора, който неотдавна бе "увековечен".

Георги Градев работил редовно с ЦСКА, но е левскар, който Сираков не желае?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички