От ЦСКА притесниха: Контузените се увеличават, пропускат гостуването на Черно море


От ЦСКА притесниха: Контузените се увеличават, пропускат гостуването на Черно море
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1227 0

Спортно-техническият щаб на ЦСКА излезе с информация за случващото се в клуба преди предстоящото гостуване на Черно море. То се явява като голямо изпитание за възпитаниците на Александър Томаш, част от които ще отсъстват. 

Оказва се, че Браян Кордоба и Тобиас Хайнц продължават да изпитват мускулни контузии. Поради тази причина се очаква те да пропуснат тежкия мач на "Тича". Сега изглежда все по-вероятно звездното попълнение Лиъм Купър да дебютира за ЦСКА. 

Купър тренира с ЦСКА

Като добра новина може да се изведе завръщането на болния Илиан Илиев-младши и другият с болежки след Благоевград - Мика Пинто. 

Съобщението на ЦСКА

"Първият тим на ЦСКА започна активна подготовка за предстоящия шампионатен двубой като гост на Черно море във Варна в събота.

Днешното занимание се проведе преди обяд на клубната база в Панчарево, като футболистите на Александър Томаш стартираха с интензивни физически натоварвания, след което проведоха упражнения с топка в квадрат. Тренировката завърши с отиграване на тактически варианти в различните фази на играта.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В заниманието не взеха участие Браян Кордоба и Тобиас Хайнц, които страдат от мускулни разтежения и почти сигурно ще пропуснат двубоя срещу „моряците“. Останалите футболисти на червените се включиха пълноценно в подготвителния процес", написаха от "Армията" на официалния си сайт. 

Левски и ЦСКА с неприятни гостувания за старт в Купата на България

ЦСКА 1948 взима юноша на ЦСКА, печелил един от най-сладките трофеи

Ако всичко върви по план: Левски и ЦСКА може да делят общ дом

ЦСКА обяви нов изпълнителен директор, каква е съдбата на Филипов и Орманджиев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички