От ЦСКА признали: Готвят два големи трансфера - и то за без пари - ето на кои играчи


От ЦСКА признали: Готвят два големи трансфера - и то за без пари - ето на кои играчи
Снимка: Lap.bg

4160 0

От доста време насам се спекулира, че трансферите в ЦСКА ще продължат с пълна сила по време на зимния трансферен прозорец. Сега се появи информация за много любопитни имена, които са предложени на "армейците".

Две имена, които са предложили на ЦСКА

Според колегите от "Мач телеграф" от самия клуб са съобщили на изданието, че мениджърската агенция, която държи правата на Аарон Исека - The IFA, им е предложила двама доста интересни състезатели - национали на Белгия за по-малките възрастови групи.

Единият е 18-годишният Киано Делапорт - централен защитник. Засега той е собственост на местния гранд Антверпен, но има договор до края на сезона и няма изгледи да бъде подновен. Той може да пристигне в българския клуб или като свободен агент през лятото на 2025-а, или за символична сума през зимата. Делапорт има 8 мача и 1 гол за Белгия U16.

Другото има е 20-годишният Енцо Геерц, който е израснал в школата на ПСВ Айндховен. Полузащитникът има 8 мача за юношеските гарнитури на страната си - 6 за U17 и 2 за U18. Неговият договор също изтича в края на сезона. Той се подвизава за втория отбор на ПСВ Айндховен - във второто ниво на футбола в Нидерландия. 

Друга добра новина за ЦСКА е, че има развитие по реконструкцията на стадион "Българска армия".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички