От ЦСКА с първи думи за неотсъдената дузпа - съобщиха и кошмарна новина


От ЦСКА с първи думи за неотсъдената дузпа - съобщиха и кошмарна новина
Снимка: Actualno

2095 0

От ЦСКА официално обявиха, че двама са контузените преди мача с Ботев Враца. Компания в лазарета на Браян Кордоба ще прави Аарон Исека. Нападателят е контузен след нарушението на Матей Маркович в наказателното поле. 

Исека е контузен

За първи път в дните след загубата "червените" засягат темата за неотсъдената дузпа: Последният (бел. ред. Исека) получи травма в коляното при ситуацията от двубоя срещу Левски, когато бе спънат от вратаря на съперника, но нарушение не бе отсъдено". 

Съобщението на ЦСКА

"Представителният тим на ЦСКА проведе първата си тренировка преди предстоящия шампионатен двубой срещу Ботев (Враца) в четвъртък. Заниманието се проведе на клубната база в Панчарево и включваше видео разбор, физически упражнения и двустранна игра. 

От основната група футболисти отсъстваха Браян Кордоба и Аарон Исека, които са с контузии. Последният получи травма в коляното при ситуацията от двубоя срещу Левски, когато бе спънат от вратаря на съперника, но нарушение не бе отсъдено. В следващите дни ще стане ясно колко време ще продължи възстановяването на нападателя", написаха от "Армията" на официалния си сайт. 

Вижте немислимия рекорд, който ЦСКА поставя с шампионска титла!

Ангел Червенков открои най-слабия физически в ЦСКА срещу Левски и грешка на Томаш

Томаш е човекът! Ръководството на ЦСКА не планира смяната му

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички