По стъпките на Каранга? Завърналият се в ЦСКА играч започва по-зле и от Фернандо


По стъпките на Каранга? Завърналият се в ЦСКА играч започва по-зле и от Фернандо
Снимка: Lap.bg

18498 0

Преди по-малко от година в ЦСКА се завърна един от най-любимите футболисти на феновете за последните години. Става въпрос за нападателя Фернандо Каранга. А надеждите на привържениците бяха да покаже поне част от това, което демонстрира при първия си престой.

Йоан Борносузов има цялото време на света, за да направи завръщането си в ЦСКА успешно

За тяхно съжаление, бразилецът бе далеч от демонстрираната форма. Бе останал само лютият му характер, който му изпроси куп наказания и остави "армейците" без типичен централен нападател в повечето от най-важните битки в края на кампанията.

Един от привлечените през това лято футболисти също е отлично запознат с обстановката в клуба и също трябваше да решава проблеми с отбелязването на попадения. Става въпрос за Йоан Борносузов.

Още: Домът на ЦСКА "Българска армия" да се казва стадион "Христо Стоичков"?

Той е продукт на школата на ЦСКА, като оттам успява да си заслужи преминаване в италианския Дженоа през 2020 година, след като показва отлични умения. Борносузов печели шампионата до 18 години още през първия си сезон на Ботуша.

През това лято се завърна в ЦСКА, а колкото и да е различен случаят му с Каранга, то стартът след завръщането изглежда също толкова необнадеждаващ, колкото и на бразилеца.

Нападателят записа участие само в една среща - като резерва срещу Хебър при решен двубой за последните няколко минути. Извън това игра за дубъла на "армейците" във Втора лига, където обаче също не може да се каже, че е твърд титуляр и че впечатлява с изявите си (дубълът е с четири загуби от пет мача).

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

И Каранга, и Борносузов бяха привлечени с вълнение сред "червените" фенове. Поне към момента обаче българинът не изглежда да има по-успешно завръщане от бразилеца. Все пак неговото огромно предимство е, че е едва на 20 години и тепърва би трябвало да предстои най-доброто в кариерата му.

Още: Въпреки загубата от ЦСКА: Густаво Бусато намери за какво да благодари и даде силна заявка (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички