Рано-рано: Огромен брой продадени билети за Левски - ЦСКА, какво е съотношението между "сини" и "червени"?


Рано-рано: Огромен брой продадени билети за Левски - ЦСКА, какво е съотношението между "сини" и "червени"?
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

2047 0

Феновете на Левски и ЦСКА очакваят края на паузата за националните отбори с още по-голямо нетърпение, отколкото другите клубни запалянковци у нас. Разбира се - причината е, че веднага след нея, още в първия последвал кръг, ще станем свидетели на голямото столично дерби.

ЦСКА ще бъде символичен гост, като изостава с цели 15 точки (и мач по-малко), а точките са едвакво важни и за двата тима. Поради фактора домакин, "сините" ще могат да разчитат на доста по-голяма фенска подкрепа, защото сериозна част от сектор В бе затворена от мерки за сигурност.

Колко билета са си купили феновете на Левски и ЦСКА за Вечното дерби?

Мачът между двата отбора ще се състои в събота, 19-и октомври, от 15:45 часа. А ето колко билети са продадени дни преди сблъсъка (*приложените данни са към понеделник в 08:30 часа):

Левски има много по-голямо преимущество, но по традиция феновете на ЦСКА се активизират в последния момент. Както е известно, още в петък (11.10) "сините" привърженици изкупиха целия сектор А - 5842 пропуска. За сектор Б пък са взели 6553 билета от налични 11074.

Така до посочения час 12 395 запалянковци на Левски са с билет. До пълната разпродажба на наличните билети за тях за двубоя остават още 4 521 свободни места. Изглежда сигурно, че до първия съдийски сигнал и те ще бъдат разкупени.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

От другата страна феновете на ЦСКА са закупили едва 21% от местата в сектор Г - 2297 билета от налични 10 787. За Сектор В пък са взети 1281 пропуска от общо 4213 за тази среща (30%). Общо привържениците на тима с билети за дуела са 3578. Остават около 11 500 билети за продажба при тях. Междувременно се появи информация, че ЦСКА се разделя с играч, взет с огромни очаквания и за сериозни пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички