"Седя откъм сектор Г и две момчета ми казват "палячо", какво да правя - навеждам глава и седя"


"Седя откъм сектор Г и две момчета ми казват "палячо", какво да правя - навеждам глава и седя"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

16751 0

Ивелин Попов, който изведе Ботев Пловдив до Купата на България през този сезон с капитанската лента, се върна към нетолкова приятни моменти от близкото минало. И по-конкретно - към две от най-болезнените дузпи, които пропусна.

Едната бе с националния отбор на България срещу Малта, а другата - с фланелката на Левски срещу ЦСКА, в последните минути от срещата. Той признава, че му се е отраила зле, като разказва и случай, в който е бил обиждан и псуван, но не е реагирал, тъй като е знаел, че е виновен.

Попето отговори на обвиненията, че е пропуснал 11-метровия наказателен удар срещу "армейците" умишлено, като допълни, че дузпите винаги са му тежали. Ето и какво точно сподели пред "Код спорт":

Още: Равносметката на Ивелин Попов за Ботев Пловдив - трънливо начало и изпълнен със сълзи край

Ивелин Попов за тежко изпуснатите дузпи срещу Малта и срещу ЦСКА

Ивелин Попов с екипа на Левски

"Умишлено в 90-ата минута да изпусна дузпа срещу ЦСКА... Дето като юноша съм ходил на мачове, гонил топките, в стаята си съм имал плакати на Левски. Да изпусна дузпа срещу ЦСКА в 90-ата минута... Мачът нищо не решаваше, но за себе си. Помня този мач като ден днешен. На мен дузпите винаги са ми тежали.

Много зле ми повлия пропускът. Ще ви дам пример. На другия ден, дъщеря ми тренираше лека атлетика на "Васил Левски". Аз я водя. Много тежко. Усещаш... Хората те поздравяват, ама... Усещаш, че като е от Левски има нещо гадно към теб. Сложил съм си качулката и шапка. Седя на пейка откъм сектор "Г". Идват две момчета. Единият казва:

Още: Нежелан в Левски, възроден в Ботев Пловдив: Какво каза Ивелин Попов?

"Видя ли го тоя палячо. Как ще биеш такава дузпа, най-удобна за вратаря?". Говорят си, псуват. Какво да направиш? Като си сбъркал, навеждаш главата, седиш и трябва да го преодолееш. Много кофти, много кофти" - разказа Попов. Наскоро пък Ивелин Попов се изказа критично за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички