Шеф в ЦСКА отговори на двата въпроса, вълнуващи цяла "червена" България


Шеф в ЦСКА отговори на двата въпроса, вълнуващи цяла "червена" България
Снимка: Lap.bg

1472 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори пред колегите от "Дарик радио" и "Дспорт". Там той заяви, че решението Александър Томаш да смени Томислав Стипич е абсолютно негово, като обясни и защо лятната селекция се е забавила толкова дълго.

Думите на Филип Филипов

Още: Александър Томаш с първа задача към Лиъм Купър в ЦСКА

"Според мен селекцията в ЦСКА не се е забавила. Максимално използвахме тези три месеца, за да направим подмяната на отбора, да селектираме голям брой футболисти, от които имахме нужда. Гледната точка, че селекцията се е забавила сигурно е заради ранното започване на нашето първенство и негативните резултати на отбора. Селекцията е един целенасочен и планиран процес, който се случва доста бавно. За да се направи един добър трансфер, е нужно време от порядъка на няколко месеца. Това са преговори, убеждаване на футболиста да дойде в България, да се разберем с неговия клуб, което не се случва за една седмица, а ние започнахме юни, период, в който много рядко се случват трансфери. Свободните агенти изчакват до последно добри оферти. Когато искаш да направиш трансфер, преговорите с друг клуб са много тежки и протичат по-бавно", каза "червеният шеф".

"Мога съвсем отговорно да кажа, че решението за Томаш е абсолютно мое. Аз съм сигурен, че Томаш е човекът, който може в този момент да извади ЦСКА от това състояние и да постигне отлични резултати. Не сме мислили за друг треньор. Решението беше категорично, че Томаш трябва да бъде човекът", сподели още Филипов.

Момент за историята: Купър наследява Пената и Томаш в ЦСКА

Кошмарното представяне през сезона бръкна в джоба на ЦСКА с 2+ милиона лева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички