Шефовете в ЦСКА бунят бягства с избирателно плащане


Шефовете в ЦСКА бунят бягства с избирателно плащане

1713 0

От няколко дни ситуацията в лагера на ЦСКА е нажежена до червено, като всеки момент някой може да драсне клечката кибрит. Футболистите за пореден път са настръхнали срещу ръководството и по-специално срещу лъжите на шефовете Александър Томов и Александър Тодоров, пише "7 дни спорт".

Както е известно, преди десетина дни на "Армията" се похвалиха, че са изплатили дължимите две заплати на Вальо Илиев и компания. Впоследствие обаче се оказа, че това не отговаря на истината. В картите на футболистите са постъпили единствено месечните възнаграждения за ноември, а падежът за декемврийските заплати изтича на 26 януари. Ако шефовете на ЦСКА не преведат навреме парите на подопечните си, не е изключено още няколко от футболистите на Стойчо Младенов да скъсат договорите си по вина на клуба.

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев вчера обясни, че закъснението на заплатите за момента не влияе негативно на него и съотборниците му. Той се надява, че на „Армията" няма да допуснат съсипването на всичко позитивно, което направиха той и съотборниците му през есенния дял от първенството в „А" група.

Капитанът на ЦСКА обаче не говори за забавените премии, които са в основата на напрежението в лагера на армейците. Александър Томов винаги обещава щедри възнаграждения, но много трудно след това изпълнява обещанията си. Именно сладките приказки на Лупи доведоха до това в момента голяма част от футболистите да имат да получават по седем премии.

"7 дни спорт" твърди, че на "Армията" от доста време се плаща избирателно. На някои от основните футболисти на Стойчо Младенов са изплатени почти всички от дължимите премии без бонусите за последните два мача в "А" група - срещу Локомотив (Пд) и Черно море. Останалите играчи обаче до момента не са видели и стотинка от обещаните им пари. Именно поради тази причина те са склонни да последват примера на колегата си Антон Карачанаков, който скъса договора си с клуба заради неизплатена една заплата.

Според изданието, ако в понеделник в картите на футболистите не бъде преведена дължимата заплата за декември, поне двама от основните футболисти ще скъсат контрактите си по вина на клуба. Причината е, че към тях има сериозен интерес от чужбина, но заинтересованите отбори не желаят да плащат трансферни суми за тях.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички