Шокиращо: Нов в ЦСКА заработвал, колкото сънародниците му за 88 години


Шокиращо: Нов в ЦСКА заработвал, колкото сънародниците му за 88 години
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5199 0

ЦСКА сбъдна преди броени дни голямата мечта на една южноамериканска легенда - Майкъл Естрада. Еквадорецът бива идолизиран в родината си след квалификационните си голове по пътя към Мондиал 2022, като цял живот жадува да играе в Европа.

Таранът 27 години чакаше своя шанс, след като до този момент най-често се бе подвизавал по еквадорските и мексиканските терени на клубно ниво. Той достигна и до САЩ през 2022 г., когато настоящите му собственици от Толука го отдадоха под наем за половин година в местния Ди Си Юнайтед. 

Заплатата му зад Океана

Проверка на SportLive.bg показва, че еквадорецът е получавал солидно заплащане във въпросния клуб, за който в крайна сметка се отчете с 4 гола и 3 асистенции в рамките на 17 срещи. Той е заработвал по 41 143 долара на месечна база.

Сега според информациите ЦСКА е победил част от голяма конкуренция за услугите на нападателя с финансовите си условия, но официално не биват разкривани подобни параметри от 1-годишното споразумение.

Трябва да се отбележи, че според статистиката - до преди година Естрада заработвал на годишна база, колкото средностатистическия еквадорец в рамките на цели 88 години. Въпросните хора печелят около 5592 долара за 12 месеца.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Към миналата година нетното състояние на футболиста бива оценявано на два милиона и половина долара.

Вижте как ЦСКА привлича нападатели, а отново има недостиг на такива!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички