След 3-часова среща: Валтер Папазки лично уговорил Александър Томаш за ЦСКА


След 3-часова среща: Валтер Папазки лично уговорил Александър Томаш за ЦСКА
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

6483 0

Александър Томаш вече официално е новият треньор на ЦСКА и започват да излизат повече подробности около неговото назначаване. Собственикът в сянка на "червените" Валтер Папазки лично се е заел с взимането на специалиста от Спартак Варна.

Човекът, който осигурява пълното финансиране в клуба от месец април насам, досега бе поверил пълната власт и правомощия в ръцете на изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов. С оглед на дълбоката криза, в която "армейците" се намират, и нуждата от спешни мерки обаче бизнесменът е взел нещата в свои ръце и е имал лична среща с Томаш, информира "Тема спорт".

3-часова среща, която е определила бъдещето на Томаш

Още: Томаш срещу ЦСКА - бил ги е с 4 различни отбора, единият път със здрав "пердах"

Първият контакт между ЦСКА и младия специалист след уволнението на Томислав Стипич се е състоял в неделя по обяд след победата на Спартак Вн с 1:0 над Ботев Пд, когато Филип Филипов го е потърсил. Броени часове по-късно наставникът вече е бил в София, където е провел тричасова среща директно с Папазки.

Томаш е споделил визията си за развитието на любимия си клуб, а от другата страна е получил обещание за картбланш и голяма спортно-техническа власт. Това е било достатъчно на бившия защитник на армейците да вземе крайното решение да се завърне в отбора на сърцето си, макар да се радваше на огромна подкрепа и доверие в Спартак Варна. Той постигна исторически летящ старт на сезона начело на новака в елита.

Силният човек в Борисовата градина бил категоричен, че иска да види треньора начело на ЦСКА  час по-скоро и ще се направи всичко възможно това да се случи, включително и уреждане на взаимоотношенията, свързани с помощниците на Томаш. В техните договори не присъства неустойка и това бе последният лост на боса на варненци Павлин Николов в опит да задържи треньорския щаб, но и това не попречи на Томаш да се завърне ЦСКА.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Още: Официално: ЦСКА обяви Александър Томаш за наследник на Томислав Стипич

Босът на Спартак: Томаш напусна, свободен е да поеме ЦСКА

Директор на ЦСКА преди десетилетие: Като малък бях от Левски (СНИМКА)

Новата идея за Левски - ЦСКА: Единият отбор е брутално ощетен от нея, за другия - няма промяна

Защо в треторазрядната организация БФС още няма оставки заради дербито Левски - ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички