СНИМКИ: Играл в ЦСКА се пусна гол в мрежата, жена му грее като Ева до него


СНИМКИ: Играл в ЦСКА се пусна гол в мрежата, жена му грее като Ева до него
Снимка: принтскрийн

6112 0

Бившият футболист на ЦСКА - Андре Филипе Алвес Монтейро, насочи вниманието към себе си със снимките, които качи преди часове в профила си в Instagram. Той публикува 2 фотоса, на които позира със съпругата си Неуза Жорже, като прави впечатление, че и двамата са почти изцяло голи.

Голи за "честита годишнина"!

Играчът с прякор Укра, който окачи бутоните този месец, е чисто гол, само с някакъв предмет на интимното си място. Неуза има подобен предмет върху гърдите и на своето интимно място. А португалецът ги обяви за "Адам и Ева на футбола".

Укра заплаши критиците си да им покаже голяма лудост

Оказа се, че Монтейро по този начин е отбелязал 7-ата годишнина от брака си с Жорже. Двойката не за първи път публикува свои разголени снимки.

Предупреждение към критиците

"Ние с Неуза не живеем така, както искат някои от Вас, ние винаги сме си играли със смели снимки, защото в тази връзка има любов, приятелство, сътрудничество, уважение. Не ме натискайте много, защото моята лудост не е дори и половината от това, което е възможно", каза Укра в отговор на своите критици. А ето как Укра сложи край на кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички