"Стипич ме уважава": 30-годишен бранител не отрече, че може да бъде привлечен от ЦСКА


"Стипич ме уважава": 30-годишен бранител не отрече, че може да бъде привлечен от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7412 0

Новият старши треньор на ЦСКА Едисон Йорданов е работил и с български футболисти до момента през кариерата си. Не само с нападателя Георги Минчев в Ауда, където заедно печелят Купата на Латвия, но и с Едисон Йорданов.

Към момента 30-годишният играч е част от белгийския Вестерло, но не отписа напълно възможността отново да работи със Стипич. Те са се засекли в Щутгарт Кикерс, като българинът призна, че наставникът е много емоционален и иска да играе смел и офанзивен футбол. Самият Йорданов иска да се махне от Вестерло, с който има договор аз още една година.

"Минаха много години от времето, в което работихме заедно. Вероятно той се е развил, както и аз за тези 8-9 години. Той е много емоционален треньор, който иска да играе смел и офанзивен футбол. В Щутгарт Кикерс ни взе, когато бяхме последни, нищо не ставаше както трябва. С него играхме добре.

Губихме, защото имаше малшанс, а и бяхме изостанали с точките, но той работеше добре. С емоция, с раздаване, иска да играем футбол, да се забавляваме с топката. Комуникира добре с играчите, ще бъде интересно в ЦСКА.

Може ли Едисон Йорданов да дойде в ЦСКА заради Томислав Стипич?

Едисон Йорданов в ЦСКА?

Не е лесно да влезеш в българската действителност. Трябва да се адаптираш. Той беше треньор в Хърватия, не е така далеч от манталитета, който е в България. Трябва да се адаптира, но ще върви. ЦСКА, Левски, Лудогорец са големите отбори. Феновете очакват титли и трябва да видиш като треньор да имаш резултат" - призна той пред "Дарик радио".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

На въпрос пък дали може да бъде привлечен от Стипич в ЦСКА отговори: "Не знам, ще видим, не съм мислил по този въпрос. Да, ние се познаваме. При него обаче аз играх на друга позиция. Тогава играх офанзивен халф, сега съм десен бек. Моята кариера и това как играя, много се промени. Той ме познава като човек и манталитет, уважава ме". А Томислав Стипич вече разкри кой ще е първият обявен официално в ЦСКА след него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички