Стипич след загубата на ЦСКА от Лудогорец: Приемаме всеки мач като финал на Шампионска лига


Стипич след загубата на ЦСКА от Лудогорец: Приемаме всеки мач като финал на Шампионска лига
Снимка: Lap.bg/Ivan Ivanov

2974 0

Наставникът на ЦСКА - Томислав Стипич, сподели, че е доволен от играта на "червените" срещу Лудогорец, въпреки че неговите възпитаници загубиха с минималното 0:1 на "Хювефарма Арена".

Томислав Стипич след Лудогорец - ЦСКА

"Генерално съм задоволен от двубоя, от представянето от моя отбор, не съм щастлив от резултата. Пропуснахме да вкараме в предни позиции. Това е първият мач, пътешествието ни тепърва започва, ще продължим по тоя начин и ще анализираме добрите неща", каза специалистът.

Още: Как се бие ЦСКА без точен удар - Дерменджиев имаше еднозначен отговор

"Имаше физически и ментален аспект - идваш в дома на Лудогорец. Нашите очаквания бяха да спечелим. Губиш ментален момент, когато пропуснеш дузпата".

"Можем да говорим как две български млади момчета започнаха - начинът по който те играха, начинът, по който направиха добри неща. Можем да ги сложим в предни позиции и да очакваме добри представяния от тях".

"Доволен съм от новия вратар, доволен съм от новия централен защитник. Генерално съм задоволен, срещнах страхотни хора в клуба, радвам се, че съм треньор на този голям отбор. Ще приемаме всяка среща като финал на Шампионска лига".

"Грешки се допускат и срещу по-малките отбори": Падт с интересен коментар след Лудогорец - ЦСКА

"Абсолютно, щеше да има разлика, ако феновете бяха тук. Като цяло искам да кажа, че като треньор уважавам наказанието, чакам моите фенове, чакам техния глас, чакам тяхната подкрепа. Имаме нужда от тях, ще бъде страхотна връзка между нас и почитателите".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"В много ситуации днес играхме на максимума. Трябва да работим върху взимането на решенията, трябва да изчистим някои неща и да вкарваме повече голове. Ще работим всеки ден здраво и ще развиваме отбора".

"Времето е нещо добро, защото с него ще направим тези момчета по-добри. Клубът работи здраво, за да докара нови играчи, от които имаме нужда", добави още хърватският специалист.

Автогол и изпусната историческа дузпа разделиха Лудогорец и ЦСКА в първото дерби за сезона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички