Стипич зарадва: Трябва да се грижа за уменията на играчите, не откъде идват


Стипич зарадва: Трябва да се грижа за уменията на играчите, не откъде идват
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2499 0

Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, беше спокоен и доволен след първата си победа начело на тима. Тя бе постигната над Хебър с резултат 3:1. 

Мачът с Хебър - много труден за него

"Не бе лесно, много труден двубой, поздравления за моите играчи, първо домакинство спечелихме, доволни сме от стореното", започна ой след успеха. 

Той не е притеснен за защитата след допуснатия гол

"Ако е българин и е с качества, ще го пускам"

Запитан за това, че отново гласува доверие на повече българи в титулярния състав (4), хърватинът заяви: "Аз съм треньор и трябва да се грижа за техните умения, не откъде идват. Ако са българи и имат качества, ще ги пусна. Трябва да печелим и да развиваме тези млади играчи. Трябва да се грижим за отбора, само така ще имаме успех". 

Още: Изненадващо: Желаният от ЦСКА - Атанас Илиев, се насочва към Китай

"Мислех, че тъчът е за нас, но пък беше за съперника. Не бяхме на позиция, те ни изненадаха, но мисля, че се защитаваме добре", посочи Стипич относно допуснатия гол. 

"За мен големият позитив е, че тези неща са видими за фенове и медии, има страхотна връзка между играчи, клуб, фенове. Когато срещна хората, имаме добра връзка. Феновете ми липсват. Това е голям стадион. Ако бяха с нас, щяха да доразвият нашите умения и действия и щяхме да стигнем до следващото ниво. Отборът ни се строи, стадионът ни се строи. Трябва да вярваме в себе си", каза още той. 

Отборът ни се строи, стадионът ни се строи. Трябва да вярваме в себе сказа още той. А според българин от ЦСКА техният тим е по-добър от Лудогорец. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Актуални кадри: Стадионът на ЦСКА - "Българска Армия", вече го няма (ВИДЕО)

ЦСКА прецакал Станимир Стоилов и Гьозтепе за най-новото си попълнение - Джейсън Локило

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички