Стойчо бесен от безумни съперници в контролите


Стойчо бесен от безумни съперници в контролите

1162 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е бесен от безумните съперници, предложени му като варианти за двата лагера в Турция. Както е известно, „армейците“ ще прекарат близо 40 дни в курорта Сиде, като очакванията на Младенов са да изиграе там поне 8 спаринга. Идеята на Стойчо е в заключителния етап от подготовката тимът да има поне три срещи на топ ниво, за да влезе максимално добре подготвен в шампионата, пише "7 дни спорт".

Вместо това на Младенов му лансирали обичайните "дърводелци" от бившите руски републики, които се срещат под път и над път през зимата в Турция. Последният ход на Стойчо е да провокира организаторите на турнето, че може да не подпише с тях, и така да ги активизира в търсене на класни съперници.

"Когато подпишем договорите, тогава ще обявим контролите. Има съперници, които изглеждат доста внушително, но докато не подпишем и имаме гаранции, не желая да коментирам, защото не е професионално", заяви Младенов преди два дни по повод евентуалните съперници на "червените" на лагера в Турция.

"Няма нито изходящи, нито входящи трансфери. Няма какво да коментираме на този етап. След Нова година ще има развитие. Не е тайна, че към Кукоч има интерес. Дали ще се стигне до трансфер - Божа работа, след Нова година всичко може да се случи", каза още Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички