Стойчо Младенов посече фамилия Ганчеви заради ЦСКА и се възхити на Наско Сираков


Стойчо Младенов посече фамилия Ганчеви заради ЦСКА и се възхити на Наско Сираков
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3765 0

Стойчо Младенов даде обширно интервю пред "Арена спорт" и засегна най-горещите теми около ЦСКА. Той не спести нищо на фамилия Ганчеви, която била пагубна за важни черти от легендарния статут на "армейците".  

Младенов направи ЦСКА за последно шампион

Легендата на "червените" е много разочарован от липсата на европейска квота и констатира, че 31-кратните шампиони винаги трябва да се борят за първото място. 

Младенов изказа възхищението си и към управлението на Наско Сираков в Левски, който подкрепял всеки един треньор до самия край. 

Анализът на Младенов

Винаги съм казвал, че най-близо до спирането на хегемонията на Лудогорец е ЦСКА. Но работата през последните 8 години беше пагубна за ДНК-то на отбора, имиджа и авторитета. Надявам се, че всичко това приключи и сега ще започне една нова страница.

Нещата приключиха по най-срамния и болезнен начин. Трето място - преди 2 години отново се случи с Любо, но тогава взехме Купата. Сега това е много лош момент за историята на клуба и за това спомогна некадърността на управлението. Всичко това не трябваше да се допускаше. ЦСКА винаги трябва да се бори за титлата.

Наруши се приемствеността между легендите. Сега подобни лица не са в школата и така се стигна до дъното", категоричен е специалистът и добави във връзка с Левски:  

"Наско проявява невероятен характер и знам, че няма да се предаде. Поздравления за отношението му към всички треньори до този момент, подкрепя ги „до гроб“, така да се каже". 

Вижте кои двама ръководители пожелал Стоичков да махне от ЦСКА!

Синът на Валентин Илиев спасил младия Георги Чорбаджийски от ЦСКА от побой

"Ти не си бил роден, когато съм играл за ЦСКА": "Червена" фигура към крещящ му фен (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички