Стойчо за Лудогорец: Да оставим другите на мира


Стойчо за Лудогорец: Да оставим другите на мира

1661 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от края на 2014 година, която беше затворена от неговите футболисти с успех с 2:0 над Дунав в Русе.

Екзекутора на Ливърпул не коментира толкова играта, колкото факта, че "червените" най-накрая са стигнали до Русе, като това е било заложено в програмата на тима от доста време заради голямата общност, която подкрепя отбора в града, разположен на река Дунав.

"Все не ни оставаше време да дойдем и да уважим нашата червена общност в Русе. И това може би е идеалният момент - преди Коледа и Нова година, след добре свършена работа през цялата година от наша страна. Мисля, че феновете заслужават".. 

Треньорът коментира и предстоящия януарски трансферен прозорец, през който част от футболистите на ЦСКА могат да си тръгнат при добра оферта от чужбина.

"Обявихме, че ако има предложение за наши футболисти да бъдат закупени, ние сме готови да осъществим такъв трансфер. В момента е много трудно да привлечем качествен футболист, тъй като всички добри футболисти имат договори до лятото". 

Разбира се, разразилата се словесна война между ЦСКА и Лудогорец не беше подмината. В навечерието на празниците Стойчо заяви, че няма да говори за други отбори.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Да говорим за ЦСКА и за всички хубави неща, които се случиха през тази година, и да оставим другите отбори на мира", каза Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички