Стойне Манолов: Не може няколко човека да решат за аматьорски ЦСКА!


Стойне Манолов: Не може няколко човека да решат за аматьорски ЦСКА!

1352 0

Бизнесменът Стойне Манолов, който е част от сдружението "ЦСКА Завинаги", се обяви против решението ЦСКА да започне на чисто от "А" окръжна група. Бизнесменът бе категоричен, че това не означава спасение за клуба, а пропадане.

"Твърдо против подобен вариант съм! Това за мен не е спасение, това е пропадане за ЦСКА! Щом така и така се стигна до вариант за създаване на чисто ново дружество, защо и кой решава то да стартира от А окръжна група? Няколкото фенове, присъствали на срещата, не са милионите привърженици на ЦСКА! Те няма как от свое име да вземат решение, те могат да изкажат мнение, но не и да вземат решение от подобен ранг", изригна Манолов.

Той е на мнение, че има други варианти за спасението на "червения" клуб и заяви, че не може няколко човека и няколко декларации да вземат такова важно решение.

"Спасението не значи да се започне от А окръжна, а да се потърси по-сериозен вариант. Няколко пропилени години могат да значат много – обезличаване на ЦСКА, също така липсата на каквито и да е малки и нови подръжници на нашия тим. Как те ще харесат отбор, който играе по игрища?"

"Ние искаме ЦСКА да играе срещу Левски, срещу Лудогорец, Славия, другите в елита, да опита да извоюва право отново да играе в Европа. Но сега, а не да се надяваме евентуално това да се случи след 4-5 години. И пак заявявам, нужно е да се чуе гласа на цялата червена футболна общност, а не само на няколко човека, последвани от една-две декларации", категоричен бе бизнесменът, който често помага на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички