Съименник на Ямал, играл със звезди на Челси и Аталанта, пред трансфер в ЦСКА?


Съименник на Ямал, играл със звезди на Челси и Аталанта, пред трансфер в ЦСКА?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5506 0

ЦСКА е насочил вниманието си към Ламин Ба, национал на Мавритания, като потенциално ново попълнение в защитата. Ба, който притежава и френски паспорт, е опция за армейците според информацията, предоставена от френския журналист Флавиен Тресарийо от "LÉquipe".

ЦСКА взима национал на Мавритания

Още: Повече от футболист: Бусато вади хиляди левове за благотворителност, купува тениска на ЦСКА от Карлос Насар (СНИМКА)

ЦСКА ще се съревновава с унгарския Ференцварош за подписа на 26-годишния защитник, който в момента играе за хърватския Вараждин.

Ба има договор с клуба до 2026 година, което означава, че заинтересованите страни ще трябва да компенсират с трансферна сума. Според "Transfermarkt", играчът е оценен на 350 000 евро.

Ба може да се похвали с опит от ПСЖ, където е тренирал заедно с Кристофър Нкунку, а също така има и мачове в Италия, където е играл срещу Николо Дзаниоло.

Освен опита си в различни европейски клубове, Ламин Ба притежава и солидна международна кариера с националния отбор на Мавритания. Това го прави ценен актив за всеки отбор, който търси стабилност в защитата. Ако ЦСКА успее да спечели битката за неговия подпис, Ба може да се окаже ключова фигура в предстоящите предизвикателства на клуба.

Сделка на годината: Стойчо Младенов извежда ЦСКА срещу Левски?

След Тони Силва: И камерунски бежанец се самопредложи на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички