Тобиас Хайнц загатна за промени в ЦСКА и призна: Не можем да си обясним спада


Тобиас Хайнц загатна за промени в ЦСКА и призна: Не можем да си обясним спада
Снимка: БГНЕС

3878 0

Вторият акостирал в ЦСКА норвежец - Тобиас Хайнц, бе избран за "Играч на месец април" и награден във вторник. Креативният полузащитник вкара на Левски и Арда през миналия месец, а и двете попадения бяха от огромно значение. 

Хайнц избран за Играч на кръга

Днес заместващият Фернандо Каранга на върха на атаката отговори на редица въпроси, включително и за голямата ротация, която преживява на терена. В тази връзка Хайнц отговори, че е адаптирал навсякъде в предни позиции, а в началото започна в шеговит стил, че като цяло се справя добре. 

25-годишният футболист загатна и за промени в клуба от лятото, но в момента всички играчи били фокусирани в приключването на сезона, така че не разполагат с много информация. 

Коментарът на норвежеца

Щастлив съм да получа наградата. Знаете, че се справям добре, макар и понякога да има негативи.

Не можем да си обясним, макар и всеки път да си говорим за колебливото представяне. Има възходи и падения в играта ни. В последната фаза на турнира се представяме колебливо, но нямаме обяснения за това.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Мисля, че смяната на собствеността ще подобри работата в клуба през следващия сезон, но сега не смятам, че се е отразило на насроението или желанието. Има слухове, но нищо не се отразява наистина.

Черно море записва страхотен сезон и отборът е солиден. Това го разбрах още миналия път, когато играхме с тях. Ще се борим за второто място и вярвам в успеха. Сега съперникът е окрилен от победите си. 

Знаем, че второто място е минимум за ЦСКА. Няма да се предаваме и играем за победа над Черно море. 

Ние сме фокусирани как ще приключим сезона. Ограничени сме от информация за бъдещето и ни казват да сме насочени около края. Възможни са промени и тепърва ще разберем те как ще се отразят.

Свикнах да играя на различни позиции. Сега трябва да заместя Каранга и давам най-доброто от себе си. Не мога да кажа коя позиция ми е любима.

Ако от три мача с Лудогорец - загубиш три, не може да си на върха. Така разликата в точките се увеличава, загубихме и срещу Черно море. Много беше труден сезонът за нас. 

На терена нямаме ментални проблеми и може да се сравняваме с Лудогорец, но там просто са постигнали много успехи. Въпросът е какво се случва извън терена, след като ние в мач сме равни. Може те да се подготвят по-добре.

Всеки е готов в отбора да поеме отговорността за следващия сезон и няма значение дали ние сме норвежци или ще останат Матей и Юга. Всеки е готов за отговорността около представянето на терена", завърши оптимистично Хайнц. 

Още: Изненада: Билети за Левски с 33% по-скъпи, отколкото тези за ЦСКА

Официално: ЦСКА се раздели с първи играч - дори не дочака края на сезона

"Първият трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" вкара гол, от какъвто точно "червените" имат нужда (ВИДЕО)

ЦСКА се разделя след края на сезона с Амос Юга

Виктор Попов и Мазир Сула отпадат от групата на Черно море срещу ЦСКА

Гриша Ганчев отговори за: Селското си управление на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички