Томов чака Стойчо да повтори Роджърс, трите загуби са "нищо фатално"


Томов чака Стойчо да повтори Роджърс, трите загуби са "нищо фатално"
Снимка: БГНЕС

1447 0

Силният човек в ЦСКА Александър Томов е твърд в решението си да разубеди треньора Стойчо Младенов да не напуска поста си. Той посочи, че изявлението на наставника, в което обявява, че няма кой да го спре да си тръгне от "Българска армия", не е предадено точно.

"По дела съм в провинцията, като се прибера в София, ще разговарям с него лично", уточни Томов пред "Стандарт".

Той е на мнение, че с треньора трябва да бъде проявено търпение, както собственикът на Ливърпул постъпи с Брендън Роджърс.

"Вижте Реал, вижте Ман Юнайтед. Припомнете си как тръгна сезонът на "Ливърпул". Та срещу Лудогорец те изглеждаха като провинциален отбор. Ако ръководството не беше проявило търпение и беше освободило Брендън Роджърс, нямаше ли да сгреши?! Виждате какво прави "Ливърпул" в момента. Нищо фатално не се е случило, това е само един спорт", каза още главният акционер.

Томов все пак разкри, че има вариант "Б" за треньорския пост, но той не е актуален сега, когато усилията са насочени към задържането на Младенов.

Иначе президентът защити отбора, заявявайки, че са играли честно в Коматево при 0:2 от "Ботев" (Пловдив). Резултатът прати "Левски" в долната шестица, а Лудогорец дръпна начело с три точки.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Играхме честно. Категорично имаше желание да победим. Няма нищо задкулисно. Показателна е реакцията на всички в отбора след загубата. Разочарованието беше страшно. Виждате сами, че и треньор, и футболисти продължава да ги боли от резултата и реакциите на хората", коментира шефът.

Според него има натиск, но той може да е дошъл само от фенове на тима. "Проверяваме някои сигнали. Ако това е вярно, ще реагираме", завърши Томов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички