Трима значими са аут: Официално - групата на ЦСКА за мача с Локо София


Трима значими са аут: Официално - групата на ЦСКА за мача с Локо София
Снимка: БГНЕС

526 0

От ЦСКА обявиха на официалния си сайт групата от футболисти, които са включени за столичното дерби срещу Локомотив София, което ще се състои днес (16 септември) от 19:45 часа в квартал "Надежда".

Избраните състезатели са 20, като от новите попълнения единствено Лиъм Купър не е наличен, тъй като все още не е пристигнала работната му виза и не е регистриран в БФС.

Освен него има и още две значими липси (не броим за такива играчи като Амос Юга и Емануел Шакич, за които е ясно, че нямат бъдеще в първия отбор). Това са на контузените Георги Чорбаджийски и Мартин Стойчев (на които ще се разчита, когато са на линия), както е оповестено на сайта. Прави впечатление, че в групата също не попадат имена като Иван Тасев, Йоан Борносузов и Марк-Емилио Папазов.

Групата на ЦСКА за мача с Локомотив София

А ето и пълната група от футболисти:

1. Густаво Бусато, 25. Иван Дюлгеров, 15. Тибо Вион, 18. Мика Пинто, 13. Браян Кордоба, 19. Иван Турицов, 5. Ломбард Делова, 4. Християн Петров, 22. Джейсън Локило, 26. Марселино Кареасо, 7. Улаус Скаршем, 99. Джеймс Ето’о, 73. Илиан Илиев, 10. Джонатан Линдсет, 14. Тобиас Хайнц, 9. Зюмюр Бютучи, 8. Станислав Шопов, 11. Матиас Фаетон, 77. Годуин Коялипу, 45. Аарон Исека.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Междувременно от ЦСКА обясниха какво се случва с "най-нежелания играч в отбора" - вече не е част и от дубъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички