Турбуленция, кошмарни задръствания и буря: ЦСКА премина първото изпитание в Румъния (СНИМКИ)


Турбуленция, кошмарни задръствания и буря: ЦСКА премина първото изпитание в Румъния  (СНИМКИ)
Снимка: Кристиан Гърев/Sportlive.bg

5474 0

Ръководство и футболисти на ЦСКА се настаниха в Брашов преди европейския реванш в четвъртък. Те ще премерят сили с румънския Сепси от 20:00 часа българско време в китното градче Сфънту Георге. Тази вечер от 18:30 часа е и официалната пресконференция на Нестор ел Маестро преди двубоя, като тя ще бъде и първа за него след скорошното начало на втория му период начело на “червените”.

Малко време за почивка за играчите на ЦСКА

Tой и възпитаниците му обаче ще имат малко време за почивка преди вечерните занимания след дългото и изморително пътуване до Централна Румъния. На "Армията" избраха да пътуват хибридно, като точно в 8:10 часа излетяха за международното летище "Отопени" край Букурещ. Чартърният полет продължи едва половин час, но бе съпътстван от няколко турбуленции, които разклатиха самолета.

Сравнително бързо се организираха столичани на румънска територия и след по-малко от час заминаха с клубния автобус за Брашов. Ръководството и служителите на ЦСКА пък се натовариха на микробус, осигурен им от съперника Сепси.

Разстоянието от Букурещ до крайната точка е 185 км, но близо 4 часа отне на българската група да го премине. Причина са породените от катастрофи и ремонти на пътната инфраструктура задръствания в планинския район на трасето, а в областта на Брашов “армейците” бяха посрещнати от мощна гръмотевична буря.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

В крайна сметка делегацията от София се настани и вече отпочива преди предстоящите ангажименти на румънска територия. Следете всичко около двубоя Сепси - ЦСКА в социалните мрежи на SportLive.bg и на официалния сайт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички