Твърд титуляр в ЦСКА "мрази" Роналдо: 4 мача срещу него - 23 допуснати гола


Твърд титуляр в ЦСКА "мрази" Роналдо: 4 мача срещу него - 23 допуснати гола
Снимка: GettyImages

1190 0

Един от новите футболисти в ЦСКА, които получиха титулярно място с идването си и оттогава неизменно попадат сред стартовите 11, е Мика Пинто. Любопитното е, че за левия краен бранител предстои среща срещу националния отбор по футбол на България.

За Мика Пинто срещите с Кристиано Роналдо са кошмар

Той е национал на Люксембург и ще гостува на "лъвовете". Гостите ще имат своите надежди, но реално могат да бъдат квалифицирани като "футболно джудже". Особено отчайваща е статистиката за тях при последните двубои срещу Португалия.

Най-скорошната им среща беше през септември 2023-та, когато се стигна до историческия най-голям успех за "мореплавателите" - 9:0. И то дори Кристиано Роналдо не игра в мача.

Все пак легендата на футбола не пропусна да накаже Люксембург в предишните три двубои, в които взе участие. В тях головата разлика бе 14:1, а Роналдо вкара във всеки двубой (общо шест попадения в трите мача).

Интересното е, че Мика Пинто играе при всеки от споменатите четири срещи, в които головата разлика е отчайващо смазваща - 23:1 за Португалия или -22 за Люксембург. За предстоящия мач срещу Люксембург за България отпадна Илия Груев - ето кой го замести.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички