Юноши на ЦСКА се включиха в една от първите инициативи на новата фондация (ВИДЕО)


Юноши на ЦСКА се включиха в една от първите инициативи на новата фондация (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

640 0

От ЦСКА показаха една от първите благотворителни акции на клуба като част от проектите на Фондация ЦСКА. Това е изцяло благотворителна организация, чиято идея е да бъдат обединени усилия, да се канализират средствата и да бъде помогнато дългосрочно и краткосрочно на повече каузи и хора в нужда.

Целта е да се остави "армейската" следа по пътя на добротворчеството. Фондацията ще бъде ангажирана да помага в три направления: "Здраве и тонус", "Обучение и развитие" и "Социална дейност". Ще се помага чрез организирани от ЦСКА активности като рехабилитации, спорт за деца и стипендии, но и чрез предоставяне на целеви средства към подбрани от тях благотворителни фондации.

Ето какво написаха сега от "червения" клуб:

"Десетки деца от школата на ЦСКА се включиха в приготвянето на топъл обяд за хора в нужда.

Кухнята към храм „Св. Пророк Илия“ съществува от 25 години и е най-голямата доброволческа кухня в България. Всяка събота различна група от доброволци помага за приготвянето на храна за повече от 400 души без дом.

Като част от проектите на Фондация ЦСКА в една от доброволческите групи се включи Академия ЦСКА, а клубът ни е първият футболен, изразил желание да помогне.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Щастливи сме, че оттук нататък, благодарение на Фондация ЦСКА, ще можем да се включим и с парични средства и да обявим дългосрочното си партньорство с организацията“, написаха от армейския клуб".  Вижте и ВИДЕОТО, с което ЦСКА представи екипа за сезон 2024/25, както и Фондацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички