"Уплаших се да съм шеф в ЦСКА - щом Гриша Ганчев се отказа, показателно е"


"Уплаших се да съм шеф в ЦСКА - щом Гриша Ганчев се отказа, показателно е"
Снимка: Cska.bg

2362 0

Футболният агент Лъчезар Танев даде любопитно интервю, в което разказа защо не е станал шеф в ЦСКА. Освен това даде за пример Гриша Ганчев, за да изрази колко напрежение и колко сложно е да бъдеш на такава позиция.

Лъчезар Танев каза защо отказал на ЦСКА

"Ако трябва да говорим сериозно, за да правиш футбол в България – на най-високо отговорно ниво – президент на БФС или шеф на ЦСКА, се изисква прекалено много енергия – повече, отколкото в едни други държави. Сметнах, че да се подложа на това напрежение, на този натиск… Вече съм на 60 години, най-вече заради това… Дали се поуплаших… Наясно съм каво трябва да се прави, но прекалено много щеше да ми дойде.

Щом човек като Гриша Ганчев се отказа – какво да говорим оттук нататък – човек, който винаги си е гонил целите, имал е изключителен характер. И сега има човек, който има високо ниво – не само икономическо, финансово, но е един сериозен човек, който стои зад цялата тази…

Той самият защо не се оповестява, също не знам, все пак не сме в едни други години. Няма нищо лошо да поддържаш един отбор, през една фондация, която де факто ти си я създал, направил, в името на това да участваш в различни каузи в спорта и културата. Така че Валтер Папазки няма от какво да се опасява и да не се афишира. Вижте първия досег на Лиъм Купър с феновете на ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички