В Аржентина, след "трансфера" на Естрада в ЦСКА: Българският футбол изчезва от картата!


В Аржентина, след "трансфера" на Естрада в ЦСКА: Българският футбол изчезва от картата!
Снимка: Getty Images

19160 0

В България често определяме първенства като някои южноамерикански или островни като "екзотични". Но в Южна Америка смятат за екзотично точно българското първенство и се учудват как играч от техния континент отива да играе в Първа лига. Такъв е случаят със сочения за ново попълнение на ЦСКА еквадорец Майкъл Естрада.

Упреците към родния футбол

Сайтът elfutbolero.com.ar не само написа статия, в която посочва, че нападателят отива в "екзотичен" отбор и на "необичайно място", но и критикува доста остро първенството ни и българския футбол.

Предсказания за български апокалипсис

"Въпреки че ЦСКА е един от най-големите отбори в страната, българската лига е трето или четвърто стъпало в европейския футбол. Така че може да започва да изчезва от картата, ако не покаже превъзходно ниво", пише въпросният сайт.

Защо в Аржентина не харесват Естрада?

Аржентинците изглежда са бесни на Естрада, тъй като преди 2 години е "презрял" техния гранд Бока Хуниорс. Докато е бил в Толука, той е получил оферта от колоса, но заради високите му финансови претенции не се е стигнало до трансфер. Последният засега нов в ЦСКА пък е дошъл в клуба със скандал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички