В ЦСКА чакат по 2 заплати, лагерът под въпрос


В ЦСКА чакат по 2 заплати, лагерът под въпрос

1114 0

Проблемите в ЦСКА стартират още с началото на подготовката. Футболистите имат да взимат по 2 заплати още от миналата година, пише "Меридиан мач". Звездите на "червените" чакат възнагражденията си за ноември и декември.

Преди Нова година Александър Томов направи всичко възможно, за да изчисти по няколко от заплатите. Сега отново финансова криза е налегнала лидера в "А" група.

Шефовете се надяваха да оправят положението с последния транш от Мерсин за Спас Делев. Сега Томов ще опита да притисне турците да платят, за да може да се издължи на играчите.

Лагерът в Анталия е под въпрос, защото организаторите са поискали да си получат парите предварително. На "Армията" чакат близо 600 000 евро.

Звездите на ЦСКА обаче едва ли са готови на нови компромиси заради заплатите си. Сега, когато трансферният прозорец е отворен, не е изключено някой от футболистите да разтрогне заради забавено възнаграждение.

"Армейците" завършиха шеметна година, но за да изпълнят целите си, ще трябва сигурно финансиране. Спекулациите за намаление на парите са вбесили футболистите.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Александър Томов бе в Англия за празниците, но до края на седмицата се очаква да се срещне с играчите и спортно-техническия щаб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички