В ЦСКА нямало "сериозно" забавяне на заплатите


В ЦСКА нямало "сериозно" забавяне на заплатите

1218 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров е категоричен, че забавянето на заплатите в отбора не е повече от 20 дни и клубът е един от най-редовните платци не само в "А" група, но и в държавата.

"Не смятам, че би трябвало забавянето на заплатите да влияе на играчите, защото те са забавени с 20-ина дни само, даже няма и толкова. Това не е сериозно забавяне, с оглед на цялостната ситуация в страната. Не знам някой отбор да плаща по-редовно заплати от ЦСКА, освен още един-два отбора", категоричен беше Тодоров. 

Той изрази и притеснението си от факта, че "червените" не са отбелязали гол в 6 поредни мача и бавно губят позиции в челото на шампионата.

"Ако продължаваме в същия дух, може и Лига Европа да изпуснем. Това са все пак шест мача без гол. Това са приходи, които винаги сме залагали. В един клуб много източници на приходи няма и участието в Европа е един от основните такива, от които можем да взимаме пари. Другият е да се правят трансфери.

"Притеснява ме, че от слабите им изяви им падат цените. Направи се грешка, че много бързо отписахме конвертируемите футболисти в ЦСКА и не трябваше да се постъпва така. С оглед на целите, които преследвахме, не беше грешка да не продаваме Тони Силва. Това означаваше предварително да се откажем от върха".

Що се отнася до лиценза, Тодоров смята, че от БФС още не са изпратили документацията към лицензионната комисия на УЕФА. Също така той изрази надежда, че няма да има проблем ЦСКА да играе в Европа.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Още не са документите изпратени до лицензионната комисия на УЕФА, тепърва се правят докладите в БФС. Надявам се да сме изрядни в това отношение и да вземем лиценз за Европа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички