В ЦСКА решиха: Заплати на датата, иначе - бягства


В ЦСКА решиха: Заплати на датата, иначе - бягства
Снимка: Иван Йочев

1333 0

Футболистите на ЦСКА са провели разговори помежду си, на които са решили, че искат заплатите за месец декември да им бъдат платени в отредения по договорите срок. Той е на 25 януари, но тъй като денят се пада неделя, възнагражденията трябва да се преведат на 26-и, понеделник. Ако това не се случи, възможно е рязко покачване на напрежението в отбора, пише "Тема Спорт".

Ръководството на клуба обикновено раздава заплатите със закъснение от 15 до 25 дни и досега играчите не са правили сериозен проблем от това. Изключението бе Антон Карачанаков, който се възползва от ситуацията в началото на месеца и разтрогна по вина на клуба.

Футболистите обаче вече са сериозно раздразнени, но не заради забавянията, а заради постоянните приказки на Томов, че всичко към тях е изчистено. А това не отговаря на истината - само за този сезон играчите имат да получават 4 премии, а от миналия шампионат на част от тях са дължими други 5 бонуса. Така общо неизплатените стимули за победи стават 9!

Заради големите приказки на Томов как всичко е изчистено и се плаща редовно, футболистите настояват да си получат заплатите в точния срок. И ако това не се случи, не е изключено ситуацията с Карачанаков да се повтори...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички